• Головна
  • Як приготувати картоплю в духовці в часниковому маслі з сиром
23:38, 30 вересня 2020 р.
Надійне джерело

Як приготувати картоплю в духовці в часниковому маслі з сиром

Як приготувати картоплю в духовці в часниковому маслі з сиром

Ароматна картопля в духовці в часниковому маслі і з сиром стане незвичайним гарніром для сімейної вечері.

Інгредієнти:

- 1 кг картоплі

- 100 г вершкового масла

- 2 столові ложки сметани

- 70 г твердого сиру

- 2-4 зубчики часнику

- сіль за смаком

- зелень (кріп, петрушка)

приготування:

1. Картоплю очистити, відварити майже до готовності.

2. Поки картопля вариться, зробимо заливку. Твердий сир (будь-який, на ваш смак) натираємо на дрібній тертці. Зелень подрібнюємо. У миску викладаємо 100 г м'якого вершкового масла, додаємо до нього пропущений через прес часник, натертий сир і зелень. Солимо до смаку, заправляємо сметаною, перемішуємо.

3. З відвареної картоплі зливаємо воду, трохи охолоджуємо і розрізаємо кожну картоплину уздовж на дві частини.

4. Глибоку форму для запікання змащуємо вершковим маслом. Викладаємо в неї картоплю, зверху накриваємо часниково-сирною начинкою.

5. Відправляємо в духовку, розігріту до 220 градусів, на 10-15 хвилин до легкої рум'яної скоринки.


Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#кулінарні рецепти #рецепти
Спецтема
Прості і смачні страви на кожен день. Тут ви знайдете відповідь на головне питання: що приготувати? Підбірка бюджетних рецептів на святковий день і не тільки

Коментарі

Оголошення
live comments feed...